Το Σχολείο μας στο Διαδίκτυο

 
  Σελίδες Καθηγητών  
 
Ιστολόγιο του Νίκου Εσμερλή Νίκος Εσμερλής
http://nickesmer.wordpress.com
Ιστολόγιο της Ζέτας Μπόκολα Ζέτα Μπόκολα
http://zetabokola.blogspot.gr
 
 
  Ηλεκτρονικές Τάξεις  
 
Ηλεκτρονική Τάξη για το μάθημα της Πληροφορικής της Α’ Τάξης.
Ηλεκτρονική Τάξη για το μάθημα της Πληροφορικής της Β’ Τάξης.
Ηλεκτρονική Τάξη για το μάθημα της Πληροφορικής της Γ’ Τάξης.
 
 
  Παρουσία του Σχολείου στο Διαδίκτυο  
 
Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική Δημιουργία ιστοσελίδας από την εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Σμυρνή Σοφία σχετικά με το Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τις Βιωματικές Δράσεις που υλοποιήθηκαν κατά το Σχολικό Έτος 2015 – 2016.
ΓΡΑ.Σ.Ε.Π. του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου Το ΓΡΑ.Σ.Ε.Π. του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου.
Η ζωή των Ευρωπαίων εφήβων Δημιουργία ιστοσελίδας για την εργασία με θέμα “Η ζωή των Ευρωπαίων εφήβων”, στα πλαίσια του προγράμματος Comenius.
eTwinning programm Πρόγραμμα eTwinning που υλοποιήθηκε από το ΓΡΑ.Σ.Ε.Π. του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου, στα πλαίσια του προγράμματος eLearning της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
eTwinning Blog Το eTwinning Blog του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου, που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος eLearning της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο Κορινθιακός κόλπος Δημιουργία ιστολογίου για την εργασία με θέμα “Οι ακτές της Μεσογείου. Η θάλασσά μας, ο Κορινθιακός κόλπος”, στα πλαίσια του προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το επιστημονικό εργαστήριο του Collège du Jeu de Mail του Μονπελιέ της Γαλλίας.
Αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη Δημιουργία ιστολογίου για την εργασία με θέμα “Αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη”, στα πλαίσια της συμμετοχής του σχολείου μας στο διαγωνισμό του Υ.ΠΑΙ.Θ. “100 χρόνια Μετά…”
Δημιουργείστε ψηφιακά: Κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας Δημιουργία ιστοσελίδας, στα πλαίσια της συμμετοχής του σχολείου μας σε διαγωνισμό με θέμα “Δημιουργείστε ψηφιακά: Κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας”.