Σύλλογος Γονέων – Δραστηριότητες 2013 – 2014


  Οκτώβριος 2013  


Καφέ στο SF Lounge Bar Καφέ στο SF Lounge Bar
Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου προσκάλεσε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών στο SF Lounge Bar προσφέροντας καφέ. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη συζήτηση και τον προβληματισμό σε θέματα που αφορούσαν τους μαθητές, αλλά και τη λειτουργία του σχολείου γενικότερα.
  Δεκέμβριος 2013  


Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων
Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο θέατρο “Άγγελος Σικελιανός”, όπου οι μαθητές παρουσίασαν μικρές θεατρικές παραστάσεις και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στην είσοδο του θεάτρου είχε στηθεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι, καθώς και μπουφές με φαγητά, γλυκά και αναψυκτικά.
  Μάρτιος 2014  


Ρεμπέτικη Βραδιά Ρεμπέτικη Βραδιά
Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου διοργάνωσε ρεμπέτικη βραδιά στο μεζεδοπωλείο “Μπέρδεμα”, με μουσική, φαγητό και κρασί. Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι οι μαθητές του σχολείου με τις οικογένειές τους. Το μεζεδοπωλείο γέμισε, η βραδιά κύλισε πολύ όμορφα και στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.
  Μάιος 2014  


Εγκαίνια Εργαστηρίου Πληροφορικής Εγκαίνια Εργαστηρίου Πληροφορικής
Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου διοργάνωσε εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου Εργαστηρίου Πληροφορικής του σχολείου μας. Το έργο αυτό ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου ο Σύλλογος Γονέων με χρήματα που συγκέντρωσε από διάφορες εκδηλώσεις. Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε εορτασμός για την αποφοίτηση της Γ’ Τάξης του σχολείου μας και αποχαιρετιστήριος χορός των μαθητών.