Σύλλογος Γονέων – Δραστηριότητες 2012 – 2013


  Οκτώβριος 2012  


Σύλλογος Γονέων Εκλογές και ανάδειξη νέου Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου, το οποίο συγκροτείται σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος Κραββαρίτη Γεωργία
Αντιπρόεδρος Κρόνη Ανν
Γραμματέας Μαλαχάτη Πένυ
Ταμίας Κορκάρη Μάρη
Μέλος Τσανδήλα Κωνσταντίνα
Αναπληρωματικά Μέλη
Τσοκάρης Στέλιος
Κραββαρίτη Δήμητρα
  Νοέμβριος 2012  


Sunday Funday Sunday Funday
Τις Κυριακές ο χώρος του σχολείου μεταμορφώθηκε σε ένα χώρο χαράς, διασκέδασης και δημιουργίας. Οι Κυριακές, έγιναν Κυριακές διασκέδασης για τους μαθητές, οι οποίοι έπαιζαν και διαγωνίζονταν σε έξυπνα παιχνίδια.
  Δεκέμβριος 2012  


Χριστουγεννιάτικο παζάρι Χριστουγεννιάτικο παζάρι
Ο Σύλλογος Γονέων, σε συνεργασία με τους μαθητές του σχολείου, περνούσε δημιουργικές ώρες κατασκευάζοντας υπέροχες δημιουργίες, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν φτιαγμένες από φυσικά υλικά. Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου έχοντας μεγάλη επιτυχία.
  Φεβρουάριος 2013  


80?s Party στο SF Lounge Bar 80?s Party στο SF Lounge Bar
Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου διοργάνωσε εκδήλωση στο SF Lounge Bar με φαγητό, ποτό και μουσική από τη δεκαετία του ?80 και τη χρυσή εποχή της ντίσκο. Από τα έσοδα της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων αγόρασε για το σχολείο ένα τραπέζι επιτραπέζιας αντισφαίρισης και αθλητικές μπάλες.
  Απρίλιος 2013  


Πάσχα 2013 Πάσχα 2013
Ο Σύλλογος Γονέων δημιούργησε και τύπωσε μικρά βιβλία με συνταγές φαγητών και γλυκών που έδωσαν οι μαθητές του σχολείου. Ακολούθησε επίσκεψη στο Πασχαλινό παζάρι που είχε στηθεί στον προαύλιο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Συκιάς.
  Ιούνιος 2013  


Τελετή λήξης του σχολικού έτους Τελετή λήξης του σχολικού έτους
Ο Σύλλογος Γονέων διοργάνωσε πολιτιστική εκδήλωση για να γιορτάσει το τέλος της σχολικής περιόδου. Παρουσία του Δημάρχου της πόλης του Ξυλοκάστρου, των καθηγητών του σχολείου καθώς και επίσημων προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε απονομή αναμνηστικών βραβείων στους μαθητές της Γ’ Τάξης, αλλά και υποδοχή των μαθητών που θα φοιτούσαν στην Α’ Τάξη.