2ο Βραβείο σε Διαγωνισμό

Είμαστε υπερήφανοι για τον μαθητή μας Σωτήριο Μπονάτσο που στο πλαίσιο των 29ων Πανιώνιων Αγώνων, με θέμα «Με το βλέμμα του Ομήρου: Όταν τα εμπόδια γίνονται εφόδια» κέρδισε το 2ο βραβείο ζωγραφικής ανάμεσα σε 130 συμμετοχές. Οι τρείς νικητές ήταν:

1. Ελισάβετ Βαριαδάκη – «Ταξίδι προς τη ζωή» – Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης
2. Σωτήριος Μπονάτσος – «Ξεφεύγοντας από τις σύγχρονες Σειρήνες» – 2ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου
3. Δημήτριος Αντωνίου – «Από τραγωδία σε θρίαμβο» – 5ο Γυμνάσιο Άρτας

Επίσης στον παραπάνω διαγωνισμό συμμετείχαν με αξιόλογες προσπάθειες και οι εξής μαθητές μας: Γιάννου Παναγιώτα, Κόνδη Αμαλία, Λέπουρι Σίντι, Ματσούκα Κωνσταντίνα, και Παπαδοπούλου Βασιλική.
Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης (Π.Γ.Σ.Σ.) ιδρύθηκε στη Σμύρνη το 1890 και έχει σταθεί μέσα στα χρόνια σημείο αναφοράς του Ελληνισμού, έχοντας διαχρονικό και κύριο μέλημά του την προώθηση του αθλητισμού, του πολιτισμού και της παιδείας. Στο πλαίσιο των 29ων Πανιώνιων Αγώνων, με την υποστήριξη του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός (Φ.Σ.Π.), του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Α.Κ.Ε.) και των Εκδόσεων Υδροπλάνο, διοργάνωσε Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό και Μαθητικό Εικαστικό Διαγωνισμό με κοινό θέμα: «Με το βλέμμα του Ομήρου: Όταν τα εμπόδια γίνονται εφόδια»