Επίσκεψη στο Θησείο

Το 2ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου συνήλθε σε συνεδρίαση ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή του σχολείου κ. Μαυρόπουλου Ανδρόνικου με θέμα: Εκπαιδευτική Επίσκεψη του σχολείου μας στο θέατρο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες, για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης: “Η Μουσική που σταμάτησε τον πετροπόλεμο”. Ο Σύλλογος Καθηγητών αφού έλαβε υπόψη του την Υπουργική Απόφαση με αριθμό: 33120/ΓΔ4/06-03-2017 (άρθρο 3 Φ.Ε.Κ.: 681/06-03-2017), αλλά και τη χρησιμότητα των παραπάνω επισκέψεων, αποφάσισε ομόφωνα της πραγματοποίηση της επίσκεψης στις 18/12/2017.
Η μετακίνηση των μαθητών πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο, ενώ οι υπεύθυνες δηλώσεις των κηδεμόνων των μαθητών με τις οποίες εγκρίνουν τη συμμετοχή τους στην παραπάνω Σχολική Δραστηριότητα, βρίσκονται στο γραφείο του Διευθυντή. Αρχηγός της επίσκεψης ορίστηκε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Μαυρόπουλος Ανδρόνικος και συνοδοί εκπαιδευτικοί οι κ. Δαμάλα Αναστασία, κ. Κλαδούχου Κωνσταντίνα, κ. Μαρούδα Αθηνά, κ. Πασχάλης Αναστάσιος, κ. Τερζής Γεώργιος και κ. Φλασκή Αθηνά.
Στην επίσκεψη συμμετείχαν 139 μαθητές σε σύνολο 156, υπερκαλύπτοντας το 75% των μαθητών που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της επίσκεψης.
Η αναχώρηση πραγματοποιήθηκε από το χώρο του σχολείου στις 08:30 το πρωί και η επιστροφή στο Ξυλόκαστρο προγραμματίστηκε για τις 16:00 το απόγευμα, στο χώρο του σχολείου.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλάμβανε την άφιξη στο θέατρο Θησείον, παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης: “Η Μουσική που σταμάτησε τον πετροπόλεμο”, μετάβαση και παραμονή στο The Mall Athens στο Μαρούσι για φαγητό και ξεκούραση και επιστροφή στο Ξυλόκαστρο, στο χώρο του σχολείου.