Υλοποίηση Θεματικής Εβδομάδας

Το 2ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου συνήλθε σε συνεδρίαση ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή του σχολείου κ. Μαυρόπουλου Ανδρόνικου με θέμα: “Υλοποίηση Θεματικής Εβδομάδας στο Γυμνάσιο: Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε ζητήματα Διατροφής – Εθισμού – Εξαρτήσεων – Έμφυλων Ταυτοτήτων και Κυκλοφορικής Αγωγής κατά το Σχολικό Έτος 2017 – 2018”.
Ο Σύλλογος των Καθηγητών, αφού ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Σχολείου για τα παραπάνω θέματα, αποφασίζει και ορίζει ως Συντονιστική Ομάδα που αναλαμβάνει την ευθύνη για το σχεδιασμό της Θεματικής Εβδομάδας στο σχολείο, τους εκπαιδευτικούς κ. Κατσικαλή Βασιλική και κ. Τερζή Γεώργιο. Η συγκεκριμένη Συντονιστική Ομάδα θα δεχτεί ατομικές ή ομαδικές προτάσεις από τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας και θα υποβάλει στο Σύλλογο Καθηγητών μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2017 συγκεκριμένη Πρόταση – Σχέδιο Υλοποίησης της Θεματικής Εβδομάδας.
Τέλος, το εγκεκριμένο από το Σύλλογο Καθηγητών Σχέδιο Υλοποίησης της Θεματικής Εβδομάδας θα κοινοποιηθεί στους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων και Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων έως τις 22 Δεκεμβρίου 2017.