Επίσκεψη στο Αττικό Πάρκο

Στα πλαίσια των Σχολικών Δραστηριοτήτων, η Α’ Τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στο Αττικό Πάρκο στα Σπάτα στις 11/12/2014, σύμφωνα με την Πράξη: 20/20-11-2014 του Συλλόγου Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου. Για την πραγματοποίηση της εκδρομής, ο Σύλλογος Διδασκόντων έλαβε υπόψη του το άρθρο 2 του Φ.Ε.Κ. 2769/2001 αριθμ.: 129287/Γ2 σχετικά με τις Σχολικές Δραστηριότητες, αλλά και τη σκοπιμότητα της επίσκεψης στην περιοχή αυτή. Η μετάβαση των μαθητών στο Αττικό Πάρκο πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο, ενώ οι υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών με τις οποίες ενέκριναν τη συμμετοχή τους στην εκδρομή, βρίσκονται στο γραφείο του Διευθυντή του σχολείου, κ. Κορδαλή Παναγιώτη. Στη εκδρομή συμμετείχαν 47 μαθητές της Α’ Τάξης επί συνόλου 49, που υπερκαλύπτουν το 75% των μαθητών που απαιτείται για την πραγματοποίηση της εκδρομής.
Αρχηγός της εκδρομής ορίστηκε ο εκπαιδευτικός κ. Πασχάλης Αναστάσιος, με συνοδούς εκπαιδευτικούς τον κ. Αθανασόπουλο Παναγιώτη και την κ. Κλαδούχου Κωνσταντίνα. Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλάμβανε παραμονή και ξενάγηση στο Αττικό Πάρκο στα Σπάτα, επίσκεψη στον πολυχώρο McArthur Glen Athens για φαγητό και ξεκούραση και αναχώρηση για το Ξυλόκαστρο με ενδιάμεση στάση μιας (1) ώρας στα Μέγαρα.
Η αναχώρηση για την εκδρομή πραγματοποιήθηκε από το χώρο του σχολείου στις 08:30 το πρωί και η επιστροφή προγραμματίστηκε για τις 20:00 το απόγευμα στο χώρο του σχολείου.