Α.Ε.Ε. της Σχολικής Μονάδας – Αποτελέσματα Αυτοαξιολόγησης

Ο Σύλλογος Καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου, σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε στις 30/05/2014 σχετικά με το θέμα: “Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας – Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης” και αφού έλαβε υπόψη την περιγραφική αποτίμηση των δεικτών από τις ομάδες των αντίστοιχων τομέων (Τομέας 1: “Μέσα και Πόροι”, Τομέας 2: “Ηγεσία, Διοίκηση και Οργάνωση του Σχολείου”, Τομέας 3: “Διδασκαλία και Μάθηση”, Τομέας 4: “Κλίμα και Σχέσεις στο Σχολείο” και Τομέας 5: “Προγράμματα, Παρεμβάσεις και Δράσεις Βελτίωσης”) και προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της Αυτοαξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας, αποφάσισε τον ορισμό υπευθύνων στους υπολειπόμενους δύο τομείς ως εξής:

»  ΤΟΜΕΑΣ 6 – “Εκπαιδευτικά Αποτελέσματα” (Δείκτης Αξιολόγησης 6.1: “Φοίτηση και Διαρροή Μαθητών”, Δείκτης Αξιολόγησης 6.2: “Επιτεύγματα και Πρόοδος των Μαθητών”, Δείκτης Αξιολόγησης 6.3: “Ατομική και Κοινωνική Ανάπτυξη των Μαθητών”). Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί ορίστηκαν οι κ. Κλημεντιώτη Δήμητρα και κ. Μπόκολα Γεωργία.

»  ΤΟΜΕΑΣ 7 – “Αποτελέσματα του Σχολείου” (Δείκτης Αξιολόγησης 7.1: “Επίτευξη των Στόχων του Σχολείου”). Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί ορίστηκαν οι κ. Κατσικαλή Βασιλική και κ. Μαρούδα Αθηνά.