Εγκαίνια Εργαστηρίου Πληροφορικής

Ο Σύλλογος Γονέων διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 10/05/2014, δίνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε γονείς, φίλους και συμπολίτες του τόπου μας για τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν στο νέο Εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου μας. Το έργο αυτό ξεκίνησε το σχολικό έτος 2012 ? 2013, ολοκληρώθηκε το σχολικό έτος 2013 ? 2014 και το ανέλαβε εξ? ολοκλήρου ο Σύλλογος Γονέων με χρήματα που συγκεντρώθηκαν από διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για το σκοπό αυτό, με τη συμμετοχή των μαθητών και των καθηγητών του σχολείου. Έτσι, σήμερα το σχολείο μας διαθέτει ένα σύγχρονο Εργαστήριο Πληροφορικής, εξοπλισμένο με υπολογιστικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας αντικαθιστώντας τους παλαιούς υπολογιστές, με σκοπό να παρέχει στους μαθητές τα κατάλληλα εφόδια και τις προοπτικές για επαφή με τις νέες τεχνολογίες και την εποχή της πληροφόρησης.
Μετά το πέρας των εγκαινίων, ακολούθησε εορτασμός για την αποφοίτηση των μαθητών της Γ’ Τάξης του σχολείου μας, απονομή αναμνηστικών βραβείων από το Σύλλογο Γονέων και αποχαιρετιστήριος χορός των μαθητών.
Ο Σύλλογος Γονέων, ύστερα από την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, κλείνει τον κύκλο της διετούς παραγωγικής του θητείας και αποχωρεί αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Εύχεται στους μαθητές και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα καλό καλοκαίρι και πολλές ευχές για υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα.