Σοφία Σμυρνή   

Είμαι η αρχηγός της ομάδας. Είμαι καθηγήτρια  χημείας, αλλά και Σύμβουλος  Σταδιοδρομίας, δηλαδή, εφαρμόζω το θεσμό  του Επαγγελματικού  Προσανατολισμού στο σχολείο μας και στο 1ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου.

Είμαι 50 ετών, παντρεμένη και έχω δύο κόρες. Η μεγάλη σπουδάζει Ψυχολογία και η μικρότερη είναι μαθήτρια της Β΄ Τάξης του Γενικού Λυκείου.

Μου αρέσει πολύ να διαβάζω βιβλία, να φροντίζω τα λουλούδια μου, αλλά δεν έχω αρκετό χρόνο γι’ αυτό. Ξοδεύω πολύ χρόνο στη δουλειά  μου. Μου αρέσει, επίσης να κάνω τα ταξίδια. Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι ο μενεξές.

 

1. Μάνθος Θεωδορόπουλος

Το όνομά μου είναι Μάνθος και είμαι 13 ετών. Στον ελεύθερο χρόνο μου παίζω συχνά μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το μπιλιάρδο. Έχω έναν αδελφό που το όνομα του είναι Βασίλης και μια αδελφή που το όνομα της είναι Ιωάννα. Το ψευδώνυμό μου  είναι μαύρη τουλίπα. Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής είναι ο Eminem. Μου αρέσουν τα αεροβόλα.

 

2. Αναΐς Γρηγορίου

Το όνομά μου είναι Anais και είμαι 15 ετών.

 Ζω στο Ξυλόκαστρο, μια μικρή πόλη κοντά στη θάλασσα που έχει πολύ τουρισμό το καλοκαίρι.

Ζω στην Ελλάδα που είναι θαυμάσια χώρα...

Παίζω βόλεϋ, τένις, καράτε και πιάνο. Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να σερφάρω στο Διαδίκτυο και να ακούω μουσική...

Έχω δύο μικρότερες αδελφές και μου αρέσει να βγαίνω, έξω με τους φίλους μου.

Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι η ορχιδέα.

 

 3. Δημήτρης Καρούνης

 

Το όνομά μου είναι Δημήτρης και είμαι δεκατεσσάρων ετών. 

Έχω μια αδελφή που είναι έξι χρόνια μεγαλύτερη από μένα. Έχω επίσης ένα χαριτωμένο σκυλί, το οποίο αγαπώ πολύ. Το όνομά του είναι Franko!!

Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να ακούω μουσική, να βλέπω τηλεόραση και να πηγαίνω στον κινηματογράφο.

Το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι erreway! 

 Το αγαπημένο πρόγραμμα στην TV μου είναι το Rebelde way και το αγαπημένο μου λουλούδι το λευκό τριαντάφυλλο.

 

4. Μαρία Βαντεάνου

 

Το όνομά μου είναι Μαρία και είμαι 16 ετών. Τα χόμπι μου είναι η μουσική, ο χορός και ο αθλητισμός.

Έχω έναν μεγαλύτερο αδελφό. Θέλω να τελειώσω το σχολείο και έπειτα να γίνω κομμώτρια.

Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι ο υάκινθος.

 

 

5. Αναστασία Σκανδάλη

Το όνομά μου είναι Αναστασία.  Είμαι 13 ετών και γεννήθηκα στην Αθήνα. Είμαι μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Ξυλοκάστρου και πηγαίνω στη δευτέρα τάξη. Έχω μια αδελφή που είναι 10 ετών.

Αγαπώ τα ζώα και έχω δύο σκυλιά και κουνέλια. Τα Σαββατοκύριακα, παίζω βόλεϋ. Μου αρέσει επίσης να πηγαίνω για ψώνια ή στον κινηματογράφο με τους φίλους μου. Τα χόμπι μου είναι ο χορός  και η μουσική. Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι το νυχτολούλουδο.

 

 

6. Αντιγόνη Σκιαδά

 

Γειά σας! Το όνομά μου είναι Αντιγόνη και είμαι 14 ετών. Έχω ένα μικρότερο αδελφό που είναι 10 ετών. Το χόμπι μου είναι να ακούω μουσική και να μαθαίνω ειδήσεις σχετικές με τη μουσική. 

Θέλω να σπουδάσω νηπιαγωγός  ή κάτι σχετικά μ’ αυτό. Ελπίζω ότι αυτό θα  κάνω τελικά!! 

Τα αγαπημένα λουλούδια μου είναι τα τριαντάφυλλα. 

Αντίο!

 

7. Αθανασία Δεκλερή

Το όνομά μου είναι Αθανασία. Είμαι 15,5 ετών και έχω ένα μικρότερο αδελφό.

Μου αρέσει στον ελεύθερο χρόνο μου να ασχολούμαι με τον υπολογιστή μου και το αγρόκτημά μου.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά μου είναι: Προτιμώ να ακούω τους άλλους να μιλούν πρώτα και μετά από αυτούς να λέω την άποψή μου. Θέλω επίσης να τελειώνω κάτι που αρχίζω. Το όνειρό μου είναι να γίνω αστυνομικίνα ή πυροσβέστης. Αγαπώ όλα τα ζώα και ειδικά τα άλογα.

Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι το  γαρίφαλο. 

 

8. Βασίλης Θεοδωρόπουλος

Το όνομά μου είναι Βασίλης. Έχω έναν αδελφό και μια αδελφή. Ο αδελφός μου ονομάζεται Μάνθος  και είμαστε δίδυμοι. Το όνομα της αδελφής μου είναι Ιωάννα. Από μουσική μου αρέσει η ροκ και η ραπ. Τα αγαπημένα μου χόμπι είναι το κολύμπι και το μπάσκετ. Οι αγαπημένες μου τριλογίες είναι ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και ο Πόλεμος των Άστρων. Έχω έξι γάτες και ένα σκυλί. Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι η μαύρη Ορχιδέα.

 

 

9. Κώστας Αλεξάκης   

 Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνος. Στον ελεύθερο χρόνο μου ακούω μουσική και κάνω αθλητισμό. Όταν μεγαλώσω θέλω να είμαι ένας επαγγελματίας DJ. Η συμπάθειά μου τραγουδά είναι 2pac. Η αγαπημένη μου ταινία είναι Εxit Woods with DMX.

Το ψευδώνυμό μου ανεμώνη.

 

10. Ελισάβετ Νιώρα

Το όνομά μου είναι Ελισσάβετ. Είμαι 17 ετών και έχω 10 αδέλφια. Το χόμπι μου είναι να παίζω βόλλεϋ και μπάσκετ. Έχω κάνει επίσης μαθήματα κολύμβησης, αλλά για λίγο. Μου αρέσει να ακούω κυρίως ελληνική μουσική και μουσική σε άλλη γλώσσα. Από τα ελληνικά τραγούδια μου αρέσουν τα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου. Το όνειρό μου είναι να γίνω πιλότος δηλαδή για την Ελλάδα να πάω στη Σχολή Ικάρων. Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι η ορτανσία.

 

11, Σοφία Ματσούκα

Γεια!  Είμαι η Σοφία – Κατερίνα Ματσούκα!  Το ψευδώνυμό μου είναι  λίλιουμ. Είμαι δέκα τριών ετών. Είμαι από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, Ελλάδα.

Το Ξυλόκαστρο είναι ένα όμορφο μέρος στην  Πελοπόννησο.

Μου αρέσει η μουσική. Ακούω κλασική μουσική, Μότσαρτ και ΒΙβάλντι. Αγαπώ όλα τα είδη μουσικής. Παίρνω μαθήματα στο keyboard. 

Θέλω να γίνω ηθοποιός ή στιλίστας.

Μου αρέσει να ταξιδεύω και θέλω να πάω στην Ιταλία, την Αργεντινή, τις ΗΠΑ να δω άγαλμα της Ελευθερίας, το Μεξικό και το Ηνωμένο Βασίλειο. Θέλω να γνωρίζω  αγόρια και κορίτσια με  διαφορετικό πολιτισμό.

 

12. Αλίσια Γρηγορίου

 

Το όνομά μου είναι Αλίσια και είμαι 14 ετών. Πηγαίνω στη Β΄ Τάξη  του 2ου  Γυμνασίου.

Ζω στο Ξυλόκαστρο, μια παραλιακή πόλη. Έχω δύο αδελφές. Η μια είναι μικρότερη  από μένα και η άλλη είναι μεγαλύτερη. Μου αρέσει πολύ η ροκ μουσική. Τα αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι  Offsoring, Red Hot Chilly Peppers, Erre Way, Green Day κ.ά. και οι αγαπημένοι μου τραγουδιστές είναι  Avril Lavigne  και Bon Jovi. Μου αρέσει το διαδίκτυο και ξοδεύω πάρα πολύ χρόνο ψάχνοντας για  διάφορα πράγματα όπως Video κλιπς, πληροφορίες για το σχολείο κ.λπ.... Έχω πολλά χόμπι. Παίζω πιάνο και παίρνω μαθήματα σύγχρονου χορού. Μου αρέσει ο αθλητισμός και παίζω τέννις και μπάσκετ δύο φορές την εβδομάδα. Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι η καμέλια.

 

13. Βλασία Μιχαλοπούλου

Το όνομά μου είναι Βλασία. Είμαι 15 ετών. Η καλύτερή μου φίλη είναι η Φαίη. Τα χόμπι μου είναι να παίζω βόλλεϋ και ποδόσφαιρο. Το αγαπημένο μου μάθημα είναι η γεωγραφία, επειδή μαθαίνω πολλά πράγματα για τον κόσμο. Στον ελεύθερο χρόνο μου ακούω πολλή μουσική και πηγαίνω περίπατο με τις φίλες μου. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω δημοσιογράφος, επειδή μου αρέσει να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και να μαθαίνω αυτά που συμβαίνουν. Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι το Εντελβάις!

 

14. Νάντια Αντωνακάκη

 

Γεια, το όνομά μου είναι Νάντια Αντωνακάκη και είμαι 14 ετών. Έχω μια αδελφή, τη Μελίνα, μεγαλύτερη οκτώ χρόνια από μένα. Μένω στο Ξυλόκαστρο, στην Ελλάδα. Μου αρέσει η μουσική και τα αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι Blindside, Sum 41, Simple plan, Blink 182, Green Day, H.I.M., Linkin Park, Red Hot Chili Peppers και πολλά άλλα. Ακούω επίσης, Avril Lavigne και Kelly Clarkson. Τα χόμπυ μου είναι το βόλλεϋ και το κολύμπι. Επίσης το καλοκαίρι κάνω ποδήλατο. Το αγαπημένο μου λουλούδι είναι η κίτρινη τουλίπα!

Την αναζήτηση των λουλουδιών στο Internet έκανε η Νάντια Αντωνακάκη

 Πίσω στα περιεχόμενα