Η ομάδα μας

Σε αυτή τη σελίδα θα δείτε την ομάδα που εφάρμοσε  για το 1ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου και τη σχολική χρονιά 2006-2007 το πρόγραμμα eTwinning. Όλη η ομάδα παρουσιάζεται με τα ψευδώνυμά της, που άντλησε από το χώρο των κινούμενων σχεδίων και των μουσικών οργάνων.

 Σοφία Σμυρνή  

Είμαι η συντονίστρια της ομάδας eTwinning. Το ψευδώνυμό μου είναι παπά Στρουμφ. Έχω σπουδάσει Χημεία, αλλά αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και τη Συμβουλευτική.

Είμαι 50 ετών, παντρεμένη και έχω δύο κόρες. Η μεγαλύτερη σπουδάζει Ψυχολογία και η μικρότερη είναι μαθήτρια της τρίτης τάξης του Λυκείου .

Μου αρέσει πάρα πολύ να διαβάσω βιβλία,  να φροντίσω τα λουλούδια μου, αλλά δεν έχω αρκετό χρόνο να το κάνω αυτό. Ξοδεύω πολύ χρόνο στην εργασία μου. Επίσης αγαπώ πολύ τα ταξίδια.

1. Αργυρώ Σμιτ

  Το όνομά μου είναι Υρώ. Είμαι 15  ετών. Το ψευδώνυμό μου είναι Tweety . Μου αρέσει το βόλεϋ και οι βόλτες με τους φίλους μου. Ο αγαπημένος μου ηθοποιός είναι ο Γιάννης  Τσιμιτσέλης και ο αγαπημένος μου Έλληνας τραγουδιστής είναι ό Διονύσης Μακρής.

 

2. Όλγα Χρηστίδου

Το όνομά μου είναι  Όλγα. Είμαι 15 ετών και το ψευδώνυμό μου είναι "Stroumfita". Αγαπώ το βόλλευ. Μου αρέσουν επίσης, τα βιβλία και η μουσική. Προτιμώ να σερφάρω στο Διαδίκτυο και να κοιμάμαι πολλές ώρες κάθε ημέρα. Οι αγαπημένοι μου τραγουδιστές είναι ο Έλληνας Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Celine Dion. Είμαι φανατική στο να παρακολουθώ ταινίες.

 

 

3.  Θεοδώρα Κώτση

  Το όνομά μου είναι Θεοδώρα και είμαι 14 ετών. Το ψευδώνυμό μου είναι Sylvester. Στον ελεύθερο χρόνο μου επιθυμώ να παίζω βόλλευ και να ακούω μουσική. Επιπλέον μου αρέσει  ο περίπατος με τους φίλους μου. Ο αγαπημένος μου Έλληνας τραγουδιστής είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

 

4. Ελιάννα Τουμπανάκη

  Γεια, το όνομά μου είναι Ελιάννα Τουμπανάκη. Ζω στο Ξυλόκαστρο. Έχω καφετιά μάτια. Είμαι λεπτή και είμαι αρκετά ψηλή. Έχω τρεις αδελφούς. Ο αγαπημένος μου ηθοποιός είναι ο Felipe Colombo. Μου αρέσει επίσης να τραγουδώ.

 

5. Κατερίνα Κουρούμαλη

  Το όνομά μου είναι Κατερίνα Κουρούμαλη. Είμαι 14 ετών. Το ψευδώνυμό μου είναι Πετούνια. Μου αρέσει να παίζω volley και να κάνω ποδήλατο. Οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί είναι ο Έλληνας Μέμος Μπεγνής και ο Ορλάντο Μπλούμ. Οι αγαπημένες μου Ελληνίδες ηθοποιοί είναι η Μαίρη Σολομού και η Σμαράγδα Καρύδη.

                                          Βάσσια Τερτίπη

Το όνομά μου είναι Bessy και είμαι 15 ετών. Το ψευδώνυμό μου είναι pucca. Μου αρέσει η μουσική. Μου αρέσει να παίζω  επιτραπέζια παιχνίδια με τις αδελφές μου και την οικογένειά μου. Μου αρέσει να παίζω βόλλεϋ. Ω! Ο αγαπημένος μου Έλληνας τραγουδιστής ο Κώστας Καραφώτης. Ο αγαπημένος μου Έλληνας ηθοποιός είναι ο Μάριος Αθανασίου και οι αγαπημένες μου ηθοποιοί είναι η ελληνίδα Μαίρη Σολωμού και η διεθνής Jennifer Aniston.

Δέσποινα Τσαλκούτη

Το όνομά μου είναι Δέσποινα και  Betty Boop. Είμαι 15 ετών. Συμπαθώ τη λαϊκή μουσική και το χορό. Οι αγαπημένοι μου τραγουδιστές είναι οι Έλληνες Νίκος Βέρτης και Γιώργος Χρήστου. Απολαμβάνω να παρακολουθώ  αγγλικές ταινίες χωρίς υποτίτλους  με τους φίλους μου.

 

Ευγένιος Προυσαλόγλου

  Το όνομά μου είναι Ευγένιος Προυσαλόγλου. Είμαι 14 ετών. Το αγαπημένο μου χόμπι είναι το  ποδόσφαιρο. Παίζω κιθάρα. Από κινούμενα σχέδια μου αρέσει  ο Micky.

 

Μάρα Μανδελιά

"Η πιανίστρια "

  Γεια σας φίλοι! Το όνομά μου είναι Μάρα, αλλά το ψευδώνυμό μου είναι bunny Lola! Είμαι 14 έτη η παλαιότερη,  διασημότερη και πιο ταλαντούχα πιανίστρια στην Κορινθία! Μου αρέσει  το βόλλεϋ και να παίζω το πιάνο. Μου αρέσει επίσης να πηγαίνω περίπατο με τους φίλους μου! Ακούω περισσότερο pop μουσική, λίγη rock και φυσικά τον καλύτερο Έλληνα τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη!

  Νατάσσα Τσεκούρα Snoopy

       Ο  Τυμπανιστής

Γεια!  Το όνομά μου είναι Νατάσσα ή εάν θέλετε, μπορείτε να με αποκαλείτε Snoopy! Είμαι η τυμπανίστρια της μπάντας της τάξης μου! Είμαι 15 ετών και ζω σε ένα μικρό χωριό κοντά στο Ξυλόκαστρο που λέγεται Καμάρι. Μου αρέσει η μουσική, να παίζω τύμπανα, να χορεύω, να τραγουδώ και να γράφω τραγούδια. Αγαπώ πολύ τη ροκ και μέταλ μουσική. Τα αγαπημένα μου συγκροτήματα είναιSystem of a Down, Red hot Chili peppers, Queen, Audioslave, Slip και Nirvana Family. Εάν κάποιος θέλει να έρθει σε επαφή μαζί μου,

 το e-mail μου είναι

hatzigiannitsa@example.gr

 P.S. Ξέχασα να πω ότι ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Είναι καταπληκτικός!

 

Παναγιώτης Μεντζελόπουλος

Γειά σας, γειά σας! Το όνομά μου είναι Παναγιώτης ή Dumbo, ο μικρός ελέφαντας. Είμαι το μπάσο της μπάντας. Είμαι 15 ετών. Μου αρέσει να βγαίνω έξω με φίλους, να ακούω  μουσική και να παίζω μπάσκετ και videogames. Ακούω  όλα τα είδη της μουσικής αλλά ιδιαίτερα hip-hop και reggae .

 

Γιάννης Τσιάπαλης

Γειά σας! Το όνομά μου είναι Γιάννης αλλά εσείς μπορείτε να με αποκαλείτε και "Bugs". Είμαι 14 ετών και μου αρέσει το μπάσκετ και ιδιαίτερα η μουσική. Το όργανο που επιθυμώ να παίζω είναι  η κιθάρα.

 

  Κατερίνα Σπηλιώτη

Διάβολος Krouela.

Η πιο διάσημη τραγουδίστρια της Pop Louney Tunes Μπάντας! Το ακροατήριο τρελαίνεται  να με ακούει! Μου αρέσει πρώτα να τραγουδάω, έπειτα να χορεύω και να παίζω βόλλεϋ. Μου αρέσει να ξοδεύω το χρόνο μου με την μπάντα και αν είμαι μαζί τους! Οι φίλοι μου με καλούν Kateli. Είμαι 15 ετών και είμαι η τραγουδίστρια της καλύτερης μπάντας του κόσμου!

 

 

Αριστείδης Τουμπανάκης Aristeidis Toumpanakis

Το όνομά μου είναι Άρης. Εάν θέλετε, μπορείτε να με φωνάζετε  Goofy! Παίζω σαξόφωνο. Είμαι δεκατεσσάρων ετών. Παίζω επίσης μπάσκετ. Ακούω όλα τα είδη μουσικής

 

 

                             Γιώργος Νέλας George Nelas

Το όνομά μου είναι Γιώργος  και το ψευδώνυμό μου είναι Duffy. Είμαι 15 ετών. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και είμαι μέλος της σχολικής ομάδας. Μισώ το διάβασμα και είμαι φανατικός με τον αθλητισμό.

              

                       Νίκος Λεζάι Nick Lezai

Το όνομά μου είναι Rissel - Νίκος. Είμαι 15 ετών και είμαι στην 3η τάξη του  γυμνασίου. Αγαπώ το ποδόσφαιρο. Το ψευδώνυμό μου είναι  Tom.

 

  Η αναζήτηση στο Διαδίκτυο έχει γίνει από το Γιάννη Τσιάπαλη, την Όλγα Χρηστίδου την  Αργυρώ Σμίτ και τον Παναγιώτη Μεντζελόπουλο.

  Στην αρχή της σελίδας

 Πίσω στα περιεχόμενα

 

 

.